Wie zijn wij ?

Andis Clippers

Since 1922

Sedert 1922 staat Andis in het teken van barberstyle & vakmanschap. Andis staat aan de oorsprong en ontwikkeling van deze “classic tools” om elke gewenste haarstijl te kunnen creeëren. Al meer dan 90 jaar wordt deze Amerikaanse familie traditie gekenmerkt door de hoogste kwalititeit in the barberindustry. PoloCosmetics is een groothandel en importeur BeNeLux voor onder andere de merken Andis, Min New York en importeur van Barbicide voor Nederland.

Andis headquarters Racine Wisconsin

MADE IN THE U.S.A.

STATE OF THE ART

Andis is er trots op om voor de hard werkende, vindingrijke en creatieve geesten het beste te mogen ontwikkelen zoals nog niet eerder vertoond in de barberwereld. Het hoofdkantoor met een van de meest geavanceerde productietechnieken in de barberindustrie is gevestigd in Sturtevant – Wisconsin – U.S.A.  Resulterend in barbergear die stand houd bij professioneel en zwaar gebruik.

TONDEUSES

THE BARBERS CHOICE

Onze tondeuses scharen zich onder de best snijdende, soepel draaiende tondeuses ter wereld. Of je nu op zoek bent naar een veelzijdige tondeuse, verwisselbare snijbladen, instelbare snijlengte’s of de vrijheid van een draadloze tondeuse, Andis heeft altijd de juiste tondeuse voor jou.

TRIMMERS

AFWERKING EN DETAIL

De reputatie van een professionele barber of hairstylist valt af te meten aan afwerking en detail. Of je nu aan de wieg van je carriere staat of rijk aan ervaring bent, dan begrijp je wel hoe Andis met 90 jaar ervaring een aanwinst voor de professional kan zijn. Dit is waarom Andis wereldwijd  op waardering van de barbers en hairstylists kan rekenen.