Clipp-Aid

Clipp-Aid slijppoeder

Zijn de snijbladen van je tondeuse/trimmer niet scherp meer ?

Met Clipp-Aid heel simpel en in No-Time de snijbladen weer scherp krijgen, quick & easy. Werking: slechts 1 a 2 minuten met Clip-Aid en je kunt weer “haarscherp” met je tondeuse/trimmer gaan scheren zonder aan de haartjes te trekken. Zowel voor de Kapper als voor de Animal grooming sector. Clipp-Aid slijppoeder voor tondeuses of trimmers wordt geleverd per 10 sachets in een doosje.

Hoe gebruik ik Clipp-Aid ?

Clipp-Aid voor Tondeuses

Zijn de snijbladen van je tondeuse niet scherp meer ?

 Met Clipp-Aid rood voor tondeuses heel simpel en in No-Time de snijbladen weer scherp krijgen, quick & easy. Werking: slechts 1 a 2 minuten met Clip-Aid en je kunt weer “haarscherp” met je tondeuse gaan scheren zonder aan de haartjes te trekken. Zowel voor de Kapper als voor de Animal grooming sector. Clipp-Aid slijppoeder voor tondeuses wordt geleverd per 10 sachets in een doosje.

Clipp-Aid voor trimmers

Zijn de snijbladen van je trimmer niet scherp meer ?

 Met Clipp-Aid blauw heel simpel en in No-Time je trimmer snijbladen weer scherp krijgen, quick & easy. Werking: slechts 1 a 2 minuten met Clip-Aid en je kunt weer “haarscherp” met je trimmer gaan scheren zonder aan de haartjes te trekken. Zowel voor de Kapper als voor de Animal grooming sector. Clipp-Aid slijppoeder voor trimmers wordt geleverd per 10 sachets in een doosje.