Welke motor

De juiste motor voor het beste resultaat

Welke soorten zijn er ?

Andis gebruikt vakkundig ontwikkelde motor technologie speciaal ontworpen ter aanvulling voor de toepassing in Barbershops of Hairstylingsalons. Daarmee verzekert u zich van een maximale prestatie. Het is niet zo zeer de vraag van “welke motor de beste is” maar welke motor het meest aan je knipwensen voldoet. Lees daarom verder om meer te weten te komen over de verschillende motor varianten.

MAGNEETMOTOR

BETROUWBARE KRACHTBRON & MET HOGE SNELHEID.

Magneettondeuses werken met een hoge snelheid en zorgen derhalve voor een strakke vormgeving. De fijnere tot en met de normale haartypes kunnen soepeltjes door deze snijbladen geleid worden. Een minder aantal  bewegende delen van deze magneetmotoren maakt dit tot een van de meest eenvoudige en daardoor zeer betrouwbare en duurzame motoren.

PIVOTMOTOR

KRACHTIGER EN RUSTIGER LOOPWERK

Pivot motoren draaien rustiger dan de magneetmotoren maar zijn 2x tot 4 x zo sterk. Een krachtiger knipvermogen maakt dit tot de ideale motoren voor het dikkere stuggere haar. Ze zijn fluisterstil, werken koeler en zijn duurzaam.

ROTARYMOTOR

ZEER KRACHTIG & HOGE SNELHEID

Draaistroommotoren hebben een evenwichtige verdeling tussen kracht en snelheid. Het zijn ook de enige motoren die verkrijgbaar zijn met verschillende instelbare snelheden. De balans tussen kracht, snelheid, grootte en gewicht van deze motoren maakt ze veelzijdig en ideaal voor onder andere zwaar tot zeer zwaar en langdurig gebruik.