Best of the World….

Andis, Wahl, Cosmos, Efalock, Sthauer, Yakushi.

De aangewezen partners voor de professionele barber, kapper en stylist!

Deze merken staan allemaal in het teken van barber, hairstyle & vakmanschap. Zij staan aan de oorsprong en ontwikkeling van deze  “tools” om elke gewenste haarstijl te kunnen creeëren. Bij elkaar opgeteld meer dan 100 jaar aan know-how en ervaring van deze multimerken met de hoogste kwalititeit in the kappersbranche. Het verkoopkanaal “Het Kappersland” is een groothandel voor de tondeusemerken Andis, Wahl, Cosmos, Efalock, Sthauer, Yakushi maar ook voor desinfectie van Barbicide en grooming voor de man van Lucky Tiger.

BEST OF THE WORLD

STATE OF THE ART

Wij zijn er trots op om voor de hard werkende, vindingrijke en creatieve geesten het aan te mogen bieden zoals nog niet eerder vertoond in de barberwereld. De meest geavanceerde productietechnieken voor de meest veeleisende Barbers & Hairstylists  resulterend in machines die stand houden bij professioneel en/of zwaar gebruik.

TONDEUSES

THE BARBERS CHOICE

Onze tondeuses scharen zich onder de best snijdende, soepel draaiende tondeuses ter wereld. Of je nu op zoek bent naar een veelzijdige tondeuse, verwisselbare snijbladen, instelbare snijlengte’s of de vrijheid van een draadloze tondeuse, Andis heeft altijd de juiste tondeuse voor jou.

TRIMMERS

AFWERKING EN DETAIL

De reputatie van een professionele barber of hairstylist valt af te meten aan afwerking en detail. Of je nu aan de wieg van je carriere staat of rijk aan ervaring bent, dan begrijp je wel hoe Andis met 90 jaar ervaring een aanwinst voor de professional kan zijn. Dit is waarom Andis wereldwijd  op waardering van de barbers en hairstylists kan rekenen.